Sveriges kristna råd,

den organisation som vårdar gemenskapen med varandra mer än Gud och hans folk Israel, oroar sig för valresultatet i Israel. Nu får inte Palestina en egen stat, klagar man.

Sveriges kristna råds blogg:

”Ingen palestinsk stat, säger Netanyahu. Men vilket slags stat, och med vilka gränser, ska då Israel vara? Evig ockupation är liktydigt med att palestinierna för alltid förvägras demokratiska rättigheter. Annektering av Västbanken leder åt samma håll, en judisk stat där palestinier inte får rösta. Ett sådant land förlorar sin demokratiska praktik och själ”.
Och krokodiltårarna strömmar nerför de fromma kinderna. Palestinierna förvägras demokratiska rättigheter, skriver man anklagande. Vem förvägrar dem det? Om bara Israel släpper palestinierna med Hamas i spetsen närmare in på sina gränser kommer de att ordna demokratiska val och allt blir frid och fröjd.
Vem tror man att man lurar, utom den svenska regeringen.

Skr står för ett hyckleri som tror att erkännandet av palestiniernas vägval har någon framtid i sig. Man har ingenting lärt om hur diktaturer fungerar. Om man börjar i demokratiänden tror jag man hittar vägen till fred. Det hade varit ett rimligt krav för erkännandet.

Ytterligare ett avsnitt från Skr-bloggen:
”Hur kommer palestinierna att reagera om de små förhoppningar som ändå funnits om en egen stat nu skjuts på avlägsen framtid? Det är inte utan att jag känner oro för vad som ska hända. Hur länge står man ut? Och vilka orkar jobba vidare med ickevåld som medel?”

VEM ANVÄNDER, ENLIGT SKR, ICKEVÄLD SOM MEDEL?

Regeringen vilseför folket
Sveriges kristna råd vilseför kristenheten

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s