Världens gång –

 

, de kan t.o.m. vara varandras fiender beroende på vilken gud de drivs av. Då fortsätter striden hos oss. En del av dem som flyr till vårt land har med sig en främmande kultur och en gud som inte tillåter dem att inte respektera Sveriges rikes lag. Orsaken till hela den här situationen är en Profet som vill utöka sitt kalifat och etablera egna lagar byggda på sharia med stening, stympning och annan grymhet. Vi ser det redan på olika håll i landet.

Det finns i vårt land sedan många år ett inbyggt motstånd mot detta. Nu börjar detta krackelera. Inifrån vår egen kultur höjs röster för att ”Profeten och vi har gemensamma intressen genom en gemensam Gud”, säger ärkebiskop Antjé.

Om landets lag ignoreras måste det få konsekvenser, det gäller våra egna invånare liksom främlingar. Vi kan inte ha flera rättsfigurer. Det finns i dag områden som är ”laglösa” i den meningen att, speciellt vissa muslimer, påbjuder en egen lag, (Ett exempel gav Mona Walter i Rinkeby.)     Det kommer i förlängningen att skapa en ohållbar situation. Därför måste samhällets rättsvårdande myndigheter gå in och med kraft beivra detta.

Vilken ytterligare tragik för dem som flyr och ser det som en hederssak att följa lagen i det land som hjälper dem. De får då ytterligare ett problem i sin svåra situation.

Ett nytt bud ger jag er, sade Jesus ni skall älska varandra som jag har älskat er. Den som kallar någon för hora kan inte älska.

När det gäller anledningen till att det öht blir flyktingar beror det på att någon vill det. En kraft vill genom krig och fördrivning av folk, bygga en egen plattform att regera från. Att det är en ond kraft som driver på kan vi utgå ifrån.   Utan att förstå det, kommer människan att begära, och få hjälp av just den kraft som skapat kaoset, eftersom man inte känner någon annan kraft.

Men han kommer att efterfrågas, han som säger sig ha lösningen på hela situationen. Eftersom det är den onde själv som skapat kaoset vet han också hur det kan stoppas och han kommer att få/ta sig det uppdraget. Men hans verkliga intention är att skaffa sig världsherraväldet. Han kommer också att lyckas skapa ordning och reda i både finanser och våldshandlingar under en tid av tre och ett halvt år.

Sedan tar förmodligen Antikrists omättbara makthunger vid och han kräver total underkastelse av alla människor och kräver att bli tillbedd som gud. Eftersom han lyckats med det han företagit sig hitintills får han denna tillbedjan, av en förvirrad värld. Då kommer den ”vedermöda” som Guds Ord talat om. Restriktioner och förföljelse blir då den verklighet för judar och kristna som Jesus talade om.

”Men när det här börjar hända, så räta på er och lyft era huvuden, för er befrielse närmar sig.” (Luk 21.28)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s