Ämbetsmännen

På bilden kan du se något som verkligen har med ändens tid att göra. Franciskus, påven som strider för den upproriska enhet som Gud satte stopp för på Nimrods tid. Den har blivit aktuell igen. Utan någon gemensam grund möter påven här Kirill, ledaren för den Ryska Ortodoxa kyrkan. De har säkert viktiga frågor om hur de skall kunna enas att tala om. Det har f.ö. blivit flera religioner som talar om enighet numera.

Det finns saker man bör veta om Kirilli. Han är en av den ryska affärsvärldens så kallade ”oligarker”. Hans rikedom kommer från försäljning av cigaretter. Med hjälp av landets regering förbjöd han varningstext på cigarettpaketen. Han har stora egendomar. Vi talar om miljarder dollar, men i religiösa sammanhang förkunnar han Jesus sympati för fattiga.

Med andra ord, en varg i fårakläder. Titta på emblemet på hans hjälm – och märket.

Det ser väl ganska konstigt ut. En blandning av frimurarnas passare och vinkelhake, med en stiliserad duva som har Marias ansikte. RKK har länge svävat på målet angående den helige Ande. Islam ”vet” sedan länge att tre-enigheten består av Fadern, Modern och Sonen. Den Ortodoxa Kyrkan sätter Maria på den helig Andes plats. RKK avgudar den ”ande” som de kallar Maria. Går det att enas om sådant, är det en enighet mot Gud.

Allt är klart för Emerging Churrch att helt avskaffa den helige Ande till förmån för Guds Feminina egenskaper. HBTQ, lesbiska, feminister, wiccor och alla andra hedniska företeelser kommer att klappa händerna. Men hur går det för de som bekänner sig till Kristus?

Vad betyder märket på Kirills hjälm? Är det inom räckhåll? Är det omtalat?

http://unajuaje.niwega.net/     Gå till Total Onslaugh och vidare

1 tanke på “Ämbetsmännen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s