En omöjlig kombination

Våra makthavare har länge utsatt svenska folket för idén att ett multikulturellt samhälle är framtiden för Sverige. Det fungerar naturligtvis inte. För det krävs nämligen en samsyn om gemensamma spelregler för svenskar och de ”utlandsfödda” som de inte vill förstå

Eftersom det inte har fungerat hos oss har vi fått problem genom att det etablerats ett antal parallella samhällen. Samhällen där egna lagar och regler tillämpas, de kriminellas lag och skyddandet av dem med stenkastning och annan våldsverkan i form av bl.a. mordbrand. En verksamhet som i sitt släptåg även ger brist på kvinno- och annan frid.

Nu försökte man på almedalsveckan på olika sätt finna former för hur vi skall komma tillrätta med detta. Politikerna har upptäckt, inte alla dock, att det krävs något mer än vanligt snack, Det finns vad jag vet inga SFI-kurser för detta heller. Sveriges egna fördelar har plötsligt blivit populärare, med värderingar vi nästan inte visste fanns.

Även mitt eget parti (fortfarande!), Kristdemokraterna, har haft olika förslag för att komma tillrätta med missförhållandena. Nu gäller det att få genomslag för dessa.

Om främlingar/flyktingar fortsätter att ta sig oacceptabla friheter gentemot andra invandrare eller vår egen befolkning måste det få konsekvenser. Vi skall inte acceptera att muslimska eller andra maktfaktorer får agera på egen hand. Nu har de flesta politiska partier börjat förstå – några i alla fall.

Tänk att media och en del av byråkraterna, vår feministiska regering, inte förmår se skillnad på kristen och muslimsk tro med vidhängande konsekvenser, det är märkligt.

Fotnot: Att förtala Israel för att kunna sitta i FN och där fullfölja sin fintliga politik gemensamt med arabländerna är ett annat exempel på vår feministiska regerings allvarliga brister i omvärldsuppfattningen.

Israel är det enda landet som kan hantera sitt mångkulturella land. Dom har den erfarenhet som är nödvändig och som vi saknar, och dom försvarar den mot angrepp.

Till förtret för vår utrikesminister

 

2 tankar på “En omöjlig kombination

 1. Skulle Kristus ha sagt ”gå ut och gör alla folk till kristdemokrater”?

  🙂

  Jag kan bara säga att de nysvenskar som jag möter är som svenskar är mest. Vi har mer likheter än skillnader. Att Ebba går med i New Age-tåget är anmärkningsvärt. Hur svårt är det för henne egentligen att hitta på någonting annat den dagen? Som partiledare kanske hon kan finna någon annan uppgift på sitt skrivbord än att New Age-tåga?

  Det är inte 99 % av invandrarna som avfallit. Det är….jamen, kanske svenskarna?

  Gilla

 2. ”Samhällen där egna lagar och regler tillämpas, de kriminellas lag och skyddandet av dem med stenkastning och annan våldsverkan i form av bl.a. mordbrand. En verksamhet som i sitt släptåg även ger brist på kvinno- och annan frid.” Menar du Stig att det här bara förekommer bland invandrare? Det är en förenklad verklighetsbild. Även svenskar ägnar sig åt detta.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s