Allting har sin tid

Kära vänner och läsare av min blogg. Efter mer än 200 inlägg där det flesta ämnen har ventilerats är det dags att säga att nu räcker det. Viktigt och oviktigt har utvecklats till att besökas av ca 5-600 besökare per vecka med en topp på över 800.
I varje fall ämnar jag pausa för en tid.
Vad som händer framöver vet jag inte riktigt.

Det är dock inte helt omöjligt att det även i framtiden blir något mer skrivet i bloggen heller, – men den blir i så fall mera av tillfälliga inlägg.

Jag vill passa på att önska alla besökare ett riktigt GOTT NYTT ÅR och avsluta året med att citera Paulus ord till vännerna i Kolosse, han skriver bl.a.:

Kristus är trons grund
Se till att ingen fångar er med den tomma och förrädiska filosofi som bygger på mänskliga traditioner och världsliga makter och inte på Kristus. I honom bor gudomens hela fullhet i kroppslig gestalt, och i honom är ni uppfyllda, han som är huvudet över alla härskare och makter.
I honom blev ni också omskurna, inte med människohand utan med Kristi omskärelse när ni avkläddes er syndiga natur och begravdes med honom i dopet. I dopet blev ni också uppväckta med honom genom tron på Guds kraft, han som uppväckte honom från de döda.
Ni var döda genom era överträdelser och er oomskurna natur, men också er har han gjort levande med Kristus. Han har förlåtit oss alla överträdelser och utplånat skuldebrevet som vittnade mot oss med sina krav. Det tog han bort genom att spika fast det på korset. Han avväpnade härskarna och makterna och gjorde dem till allmänt åtlöje när han triumferade över dem på korset.

Var rädda om er, han kommer snart.

 

2 tankar på “Allting har sin tid

 1. Vill ta tillfället i akt och tacka för de alltid lika tänkvärda texter som genom Melins goda försorg kommit oss läsare till del, samt tillönska ett hoppingivande
  GOTT NYTT ÅR
  och Guds välsignelse!
  Andreas.

  Gilla

 2. Stickan, hallå min älskade broder. Jag har svårt att tro att Din penna plötsligt skall vissna ner och att Du inte skulle ha mer att tillägga. Så småningom när en liten tid har avsatts för annat, så kommer den att bränna dig i fickan, om du inte fortsätter att säga det Du fått och får från Gud.
  Bara så du vet det, hälsar din syster som blir väldigt glad över att läsa Dina tankar som ibland speglats i andras sanningar men ofta i grunden är Dina egna.

  God fortsättning på det nya året som börjat i dag
  Kid .

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s