Människans projekt, supportad av Satan

Ännu ett projekt, iscensatt av människor och inspirerade av Satan har gått i stöpet. Resterna av det storslagna projektet, ”Kalifatet”, är fångade i läger i Syrien och ”segrarna” vet inte hur situationen skall hanteras.

I detta läger finns grova brottslingar, men också deras offer. Vem som är vad är en del av de problem som skall lösas. Hur skall dessa kunna lösas med hjälp av han som orsakade dem, Djävulen?

Det finns nämligen brottslingar OCH brottsoffer som lever tillsammans i lägret. De grövsta brottslingarna kanske inte ens finns på plats i Syrien.

Hitler och hans gelikar orsakade andra världskriget utan att personligen delta, eller avrätta en enda fiende, men men dömdes fullt rättvist som skyldiga. Finns det på motsvarande sätt skyldiga till alla dessa illdåd som världen bevittnat, utan att de själva fysiskt deltagit?Genom att uppmuntra och anstifta till allt detta onda deltar man väl aktivt?

Att på allt sätt försöka radikalisera vilsna människor med löfte om stora belöningar till de som medverkar till ondskan? Är det inte straffbart?

Bland dessa ondskans hantlangare finns det ledare som samvetslöst uppmuntrar och lovar de som dör ”martyrdöden”, skall få ett stort antal jungfrur att fröjda sig med som belöning när de dör. Nåväl, många är döda nu. Till alla andra lögner upplever de nu även denna.

Mot den bakgrunden blir det lättare att förstå var ansvaret skall placeras. Nämligen hos dem som uppmuntrade till den ”radikalisering” och förförelse av vilseförda, okunniga ungdomar som blev resultatet av deras verksamhet. Det finns många imamer med blod på sina händer i det avseendet.

Nu måste jag få inflika att naiviteten bland etablerade svenska politiker bidragit till detta förhållandet som i bästa fall fick epitetet ”oaceptabelt”.

Upp flyga orden, tanken stilla står……

Men den som förleder en av dessa små som tror på mig, för honom hade det varit bättre att få en kvarnsten hängd om halsen och bli sänkt i havets djup.”

Det går att ändra färdriktning, sätta ny kurs och ta till sig av den nåd som Jesus erbjuder när han hänger på korset:

Herre, förlåt dem ty de vet inte vad de gör.”

En av ”rövarna” bredvid Jesus bad om en tanke, den sista han tänkte kanske, Men poängen var att det inte var för sent. Det gäller alla som söker Honom.

(Jes 1:18)

Kom, låt oss gå till rätta med varandra, säger Herren. Om än era synder är blodröda ska de bli snövita, om än de är röda som scharlakan ska de bli vita som ull. Om ni är villiga och lyssnar ska ni få äta landets goda.

Men om ni vägrar och trotsar ska ni förtäras av svärd, för Herrens mun har talat.

Du kan välja att själv bära din skuld eller överlåta den till Jesus. Ingen människa kan lyfta av den.

1 tanke på “Människans projekt, supportad av Satan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s