I begynnelsen hände det saker

I begynnelsen skapade Gud himmel och jord

Bibeln handlar inte bara om det som en gång var, utan även om det som är, och som skall komma Med de orden inleds mänsklighetens historia. Boken har lästs av miljontals människor och handlingen har fortskridit och år har lagts till år för att så småningom avslutas i evigheten.

Gud har ett kärleksfullt syfte med sin skapelse, och han håller på att genomföra en omfattande räddningsplan. Hans plan är att hans son, Jesus, ska överta synderna som människor, samlat på sig. Genom att frivilligt dö i stället för människan skulle han besegra döden och ge människan en möjlighet att gå fri. Ett generöst löfte av Gud och ett utflöde av hans kärlek

Skulle Gud ha lovat det?, ifrågasätter Satan, med sin gamla argumentering från tiden i Paradiset, vilket är precis vad Gud har lovat. Allt detta har han också dokumenterat och låtit människor veta genom sitt ord, Bibeln.
Jesus skall komma tillbaka till jorden för att avsluta denna tidsålder och hämta dem som trott på honom.
Han har på olika sätt förberett sitt folk om tidpunkten när detta skall ske och vi förstår att den är nära nu.

Anders Gärdeborn har i sin bok, Mästerdirigentens verk, genom att läsa bibeln med kronologiska ögon, kommit fram till vad bibeln själv berättar när detta skall ske. Bibeln är nämligen väldigt precis i den frågan också.
Du kan själv bli övertygad om sanningshalten genom att läsa boken.
http://www.masterdirigentensverk.se Andra upplagan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s