Om

Stig

Stig Melin född 1932 medlem i pingst Västerås, pensionär

Pensionärslivet erbjuder tid till eftertanke. Jag upptäcker att jag tänker inte likadant i dag som när jag var ung/yngre.
Det är oundvikligt att perspektivet förskjuts och det som jag förr betraktade som viktigt har blivit mindre viktigt i dag. Och tvärtom.

Många delmål är uppnådda, en del med råge. Det stora målet återstår.

Det kan tyckas pretentiöst av mig att tro att jag kan bidra i någon större omfattning i ett ämne som numera dessutom anses kräva viss formell utbildning. Men livet är inte bara teoretisk kunskap.

I inget av mina jobb var jag från början kvalificerad. Så småningom lärde man sig att någorlunda hantera sin situation.

Man kan ständigt lära och tänka nytt.

4 tankar på “Om

 1. Broder Stig!
  Du skriver ”Det kan tyckas pretentiöst av mig att tro att jag kan bidra i någon större omfattning i ett ämne som numera dessutom anses kräva viss formell utbildning. Men livet är inte bara teoretisk kunskap.”

  Personligen så anser jag att en människa som liksom du, följt Herren i många år, kan besitta väldigt mycket andlig insikt och djup att dela med sig av!

  Även fast jag hittills bara skrivit en kort kommentar här på din blogg, så tycker jag det är så mycket matnyttigt att ta del av när man läser det du skriver!

  Det du skrev idag om Rättfärdighet var även det mycket bra och sant!

  mvh /Birgit

  Gilla

 2. Hej Stig har varit inne och läst en hel del som fängslade mej mycket kan jag få spara denna länken så jag får läsa vidare mycket intresant
  Mvh Metha

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s